Gjeste innlegg

Hei kjære lillesøster. Jeg er så stolt over deg, jeg er så stolt over at du turte å stå frem til verden om hvordan du har hatt det, hvordan livet ditt har vert i din barndom og ungdom. Jeg er så stolt som er din søster, jeg er så stolt over at du er tanta til mitt barn, jeg er så stolt over hvor langt du har kommet i livet, jeg er så stolt over at du er den du er! og ikke minst så er jeg så utrolig STOLT over å kunne si at du er min lillesøster! 

Jeg ble så rørt når jeg leste det du skrev, det rant en god del tårer ned mitt skinn. Jeg ble enda mer rørt når jeg så hvor mange som delte det du formidlet, hvor mange gode og støttende kommentarer du har fått, for å være HELT deg selv, og ikke minst ærlig med dem rundt deg! Det gjorde så godt i storesøster hjerte å lese at du nå forstår, du forstår hva det innebærer å ha en sykdom som Diabetes type 1. Du er så sterk, Du er så god! Rett å slett helt fantastisk! 

I mange år har jeg vert så redd for å miste deg, jeg har levd på frykt for at du skulle gå bort. Redd for å få en telefon! Det gjør så vondt inni meg, det å vite at du har hatt det å vondt. Livet er ikke noe lett, det er ikke en dans på roser å vokse opp på dette år hundre. Det er ett så enormt stort press på alt og alle! Det er jo aldri noe som er godt nok for noen skulle en trodd? Hva er det som er bra da? Hva gjorde du feil som ingen andre gjorde? Nei, denne verden er bare helt utrolig. 

Å stå frem om noe så sterkt i dagens samfunn, er ikke noe lett. Spørsmålene komme jo strømmende om alt mulig. Det jeg liker med innlegget ditt er at du formidler det på en måte der du gir beskjed til omverden at sånn som du har hatt det, skal deg ikke være. Det er ikke noe farlig å spørre om hjelp!. Du hjelper andre voksne med barn så har Diabetes type 1 til og være mer åpen og se litt mer på at det ikke skjer demmes unger også. Du får unge jenter til og tenke helt annerledes på denne sykdommen. JEG ER SÅ STOLT!

27.02.1997 var en gledens dag for oss, da fikk vi en lillesøster. Som vi elsker så enormt mye! Elena? Du er gull verdt, om ikke mer!

Stor klem den ene av dine store søstre! <3

Linus Matheo er også veldig glad i dadda'en sin!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elena Victoria

Elena Victoria

20, Kvinnherad

20år gammel jente fra en liten kommune med navnet Kvinnherad, bor nå på Stord med min lille prinsesse på 1år. Denne blogger kommer til og handle om min hverdag som mamma og diabetiker.

Kategorier

Arkiv

hits